dinsdag 5 februari 2013

Review: Max lipstick


Vandaag was ik bij de Action om even wat rond te snuffelen. Ik kijk standaard bij de make-up en daar zag ik verschillende lippenstiften liggen. Uiteindelijk heb ik gekozen om de kleuren Hot Pink en Fabulous Orange mee te nemen. De lippenstiften worden per twee in een verpakking verkocht en ik heb er (volgens mij) 0,79 euro voor betaald. Niet duur voor twee lipsticks!


Zijn het niet twee supermooie kleuren? Ik had al een roze lippenstift thuis liggen, maar deze is net iets anders en voor die prijs moest ik het wel meenemen. De oranje kleur zou ik zelf niet zo snel kiezen, maar ik dacht: laat ik hem gewoon proberen!


Op de verpakking staat het volgende:

 • Vernieuwde formule met bijenwas. 
 • Laat zich gemakkelijk aanbrengen. 
 • Droogt niet uit en blijft lang mooi. 
 • Geeft een perfecte dekking
 • Met vitamine E en Aloë Vera

Als ik dit zo lees dan klinkt het allemaal erg goed. Ook fijn om te lezen is dat er vitamine E en Aloë Vera in zit, want dan verzorgt het de lippen ook nog. Laten we gaan kijken naar het resultaat.


Op de linkerfoto zie je Fabulous Orange en op de rechterfoto draag ik Hot Pink. Ik vind het zelf allebei erg mooie kleuren en ze smeren echt goed uit. Ik heb zelf best wel veel last van droge lippen en velletjes en vaak wordt dit extra benadrukt als je lippenstift op doet. Bij deze lippenstiften had ik nou niet echt het idee dat je de velletjes extra goed zag zitten. Ik ben echt blij met deze lippenstiften! Voor die prijs zou ik ze dan ook echt aanraden.

Liefs, Cynthia

3 opmerkingen:

 1. De oranje kleur op je lippen staat erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook, en vind ze wel fijn voor de prijs. De kleuren staan je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb twee andere kleurtjes, maar deze zijn ook mooi! Leuke review :)

  BeantwoordenVerwijderen