woensdag 12 december 2012

Shoplog

Het is vandaag een bijzondere dag. Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat het vandaag 12-12-12 is. Eigenlijk is dit helemaal niet zo'n bijzondere dag, want zoveel is er niet anders aan vandaag vergeleken met andere dagen. Toch is het wel een grappige datum.

Okee, genoeg over de datum. Ik wil jullie vandaag laten zien wat ik afgelopen tijd heb gekocht. Het is niet zo heel veel hoor, maar ik vond het wel leuk om het even te laten zien.


Deze kaarsen zijn geweldig. Ik heb ze al eens eerder bij Ikea gekocht voor ongeveer 6 euro per drie. Het zijn mooie grote geurkaarsen die 30 uur kunnen branden. Ik vind ze zo lekker ruiken, op het doosje staat dat ze naar kersen moeten ruiken, al vind ik dit niet en ik heb geen idee waar het dan wel naar ruikt, maar ze ruiken wel superlekker!Dit is echt een supermooi lakje. Het is een doorschijnende nagellak met flakies. De kleur verandert als je je nagels beweegt en je ziet groene kleurtjes, maar ook oranje kleurtjes verschijnen. Een hele mooie nagellak die ik binnenkort nog wel voor jullie zal reviewen! Deze nagellak kostte ongeveer 1,69 euro bij Kruidvat.


Ik kan weer twee nieuwe cd's aan mijn cd-collectie toevoegen. De cd van Lana Del Rey en de nieuwste cd van The Black Keys wilde ik al een tijdje hebben en nu heb ik ze dan eindelijk met korting bij Free Record Shop gekocht. Beide cd's kosten 8 euro.Als laatste heb ik nog twee Labello's gekocht bij Etos. Daar was een actie waarbij je twee Labello's voor 4 euro kon kopen. Ik heb de Labello Melk & Honing en Labello Kamille & Calendula gekocht. 


Liefs, Cynthia


3 opmerkingen: