dinsdag 13 november 2012

Review: Dove Maximum Protection


Ik was al een tijdje op zoek naar een deodorant die goed werkt tegen natte oksels en ongewenste geurtjes, omdat ik daar zelf ook best wel last van heb. Op aanraden van een vriendin en een aantal reviews op internet, ben ik naar Kruidvat gegaan om de Maximum Protection van Dove te halen. 

Ik heb al verschillende deodoranten geprobeerd die schijnen te werken tegen natte oksels. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer Deoleen gekocht, maar dat werkte niet bij mij. Aangezien dit soort deodoranten een stuk duurder zijn dan gewone deo's, hoopte ik dat ik nu eindelijk een keer een goede had gevonden.Als je de deodorant koopt, dan zit hij in een mooie verpakking. Zelf heb ik het doosje waar de deodorant in zit helaas al weggegooid, dus ik kan jullie de verpakking niet laten zien. 

De deodorant is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een maximale bescherming tegen transpiratie, vervelende geurtjes en daarbij een goede optimale verzorging van de okselhuid willen hebben. Er zit een 1/4 hydraterende crème van Dove in de deodorant, dat zorgt voor de verzorging van de huid. De frisse, door de natuur geïnspireerde geur van granaatappel en citroenverbena, bezorgt je oksels een verfrissende en lichte sensatie, zodat je je de hele dag fris en verzorgd voelt.Het aanbrengen van de deodorant is wel even anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Op het doosje staat beschreven dat je het product het beste voor het slapen aan kunt brengen, omdat hij dan goed zijn werking doet. Je kunt er dan ook de ochtend erna gewoon mee douchen. Als je liever 's ochtends deodorant aan wilt brengen, dan kan dit ook. De bedoeling van de deodorant is dat je aan de onderkant ongeveer 2x aan het wieltje draait, waarbij hij dan gaat klikken. Hierdoor komt er een soort crème omhoog door de gaatjes aan de bovenkant en zo kun je het dan onder je oksel smeren. Voor de andere oksel doe je dan precies hetzelfde. Door de handige dop aan de bovenkant, kan je hem na gebruik weer goed afsluiten.Toen ik de deodorant voor de eerste keer uit ging proberen, merkte ik dat hij een heel handige vorm heeft dat makkelijk bij de oksel kan komen. De crème smeert heel makkelijk uit en ruikt erg lekker. Er zit een beetje een frisse, zoete geur aan wat ik wel lekker vind. Ik breng zelf de deodorant elke avond voordat ik ga slapen aan en elke ochtend na het douchen. Let er wel op dat je de deodorant goed laat opdrogen voordat je een shirt aantrekt, anders kan het nog een beetje afgeven. Als het is opgedroogd, geeft het de hele dag niet af aan je kleding, wat ik een erg positief punt vind!

Nu is natuurlijk de grote vraag of hij echt werkt! Ik kan jullie vertellen dat ik dit een supergoede deodorant vind. Ik heb het inmiddels een week in huis en ik heb gewoon geen zweetoksels meer! Ook ruiken mijn oksels de hele dag nog lekker naar de deodorant. Mijn lange zoektocht heeft nu eindelijk zijn werk gedaan en ik heb mijn nieuwe favoriete deodorant gevonden :)

Pluspunten:
  • Ruikt lekker
  • Makkelijk aan te brengen
  • Geeft niet af (mits je het goed laat opdrogen)
  • Doet écht zijn werk! Geen natte oksels meer, hurray!
  • Handige verpakking, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen
  • Gewoon bij de drogist te koop
  • Kan meteen aangebracht worden na het scheren zonder te irriteren
Minpunten:
  • Je moet wel even wachten voordat je je shirt/trui aan kunt trekken
  • De prijs kan een minpunt zijn

Voor 7,49 kun je hem kopen bij alle drogisterijen.

Liefs, Cynthia

1 opmerking: