zondag 11 november 2012

Geniale, grappige en/of nutteloze gadgets

Gekke, nutteloze gadgets. Wie houdt er nou niet van? Ik vind het zelf wel leuk om af en toe eens op het internet te kijken wat voor gadgets er nú weer op de markt zijn gebracht. Hoe nuttelozer en grappiger, hoe beter! Kijk je met me mee?

Clever Putty

Clever putty. De clever putty is een mix van plastic en rubber en heeft veel unieke eigenschappen. Stuiter ermee, maak er een leuke vorm van of ga hem kneden, scheuren of uit elkaar trekken. Leuk als je je verveelt?

Boyfriend Pillow


Boyfriend pillow. Ben je single en mis jij in bed een arm om je heen? Ben je een nacht alleen thuis zonder je vriend? Dan is er nu de oplossing gevonden! Deze kussen is in de vorm van een mannentorso in een blauw pyjamajasje met daaraan één arm die je om je heen kunt slaan. Is het niet geniaal?


Mug Boss - Pennenbak

Mug boss. Tover je koffiemok om in een handige bureau accessoire met de Mug Boss! Ik vind het echt een geweldige gadget, haha.

Krijt Spray

Krijt spray. Tegenwoordig heb je helemaal geen krijt meer nodig als je wilt stoepkrijten, nu kan dit gewoon met een krijt spray!
Click Watch KEYPADClick keypad watch. Vind jij al die gewone horloges ook zo saai? Dan is dit misschien de perfecte horloge voor jou! Met 1 druk op de knop weet jij hoe laat het is, doordat de juiste toetsen van de tijd oplichten in LED verlichting.

Creditcard Multitool, de redder in nood

Creditcard multitool. Er is nu een multitool in creditcard formaat, is dat niet superhandig? Deze multitool heeft 11 functies, van mes tot liniaal. Zo ben jij altijd goed voorbereid voor elke situatie.

Liefs, Cynthia


Bron: Megagadgets

3 opmerkingen: