dinsdag 27 november 2012

Modeflops

Je herkent het vast wel, half Nederland doet er aan mee en vaak is dit vooral omdat het 'in' is. Soms snap ik echt niet hoe mensen erop komen om het te dragen. Weet jij al waar ik het over heb?

 

Tijgerprint
Als ik iets vreselijk vind, dan is het de tijgerprint. Overal zie je ze tegenwoordig, van broeken tot sjaals. Als je een klein detail (oorbellen bijvoorbeeld) in een tijgerprintje hebt okee, maar een blouse met tijgerprint is naar mijn idee nogal ordinair. Laat dit printje maar gewoon bij de tijgers blijven, waar het wel mooi bij is. 

 

Uggs
Veel mensen zullen het oneens met mij zijn, maar ik noem Uggs gewoon pantoffels en pantoffels hoor je in huis te dragen. Dan zijn er ook nog veel mensen die neppe Uggs dragen en er zo scheef op lopen dat het er niet uit ziet. Daarnaast vind ik Uggs er sowieso enorm groot en lomp uitzien, dus ik snap echt niet waarom mensen ze dragen. Ik zou bijna zelf op mijn pantoffels naar buiten lopen, aangezien iedereen het toch al doet haha.
Nickelson jas
Ook wel vuilniszakjas genoemd. De wat 'stoerdere' jongens en meisjes dragen deze jas maar al te graag. Ik begrijp deze hype echt niet, waarschijnlijk is een groepje 'stoere mensen' ermee begonnen en dragen nu alle 'stoere mensen' deze vuilniszak. Gooi ze maar snel in de vuilnisbak, want dit is wel één grote flop.
'Ik draag mijn legging als broek'
Vroeger droeg je je legging onder een jurkje, short of rokje. Tegenwoordig zijn mensen op het idee gekomen op de legging gewoon als broek te dragen met een te kort shirtje/tanktop. Wie heeft dit plotseling bedacht? Ik snap het niet.  Een legging is vaak ook wat doorschijnend en dan ziet het er helemaal ordinair uit. 

Wat vind jij van deze 'hypes'? Ken jij nog meer modeflops?

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Die laatste twee ben ik het mee eens! Zo'n Nickelson jas, ieuwl. Maar Uggs vind ik helemaal super en tijgerprint kan best oké zijn, als het niet te veel is! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die laatste drie ben ik het helemaal mee eens! Uggs zijn alleen leuk als sloffen :P
    Mijn mening over tijgerprint is alleen drastisch bijgesteld nu ik in het fashionable Zweden ben! Ik loop nog niet rond in een tijgerpakje, maar het is niet iets dat ik uitsluit!

    BeantwoordenVerwijderen