woensdag 28 november 2012

Mijn parfumstash


Hallo! Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met mijn geliefde parfumstash. Ik heb er niet zo heel veel hoor, maar toch wilde ik jullie even kennis laten maken met ze. Dus: Lezers, dit is mijn parfumstash. Parfumstash, dit zijn mijn lezers.


Als eerste wil ik even zeggen dat op de foto één luchtje mist uit de collectie. Mijn Davidoff Cool Water staat namelijk bij mijn ouders thuis, zodat ik daar ook wat heb staan in het weekend (scheelt weer kilo's aan parfum meeslepen elke keer). Ik heb dit geurtje voor mijn verjaardag gekregen en ik vind hem best lekker ruiken, al is het niet mijn favoriet.


Laatst heb ik voor de tweede keer Halle by Halle Berry gekocht. Ik had hem eerst al als proefmonster gehad en ik vond hem zo lekker ruiken dat ik hem kocht. Nu heb ik heb weer eens gehaald, aangezien hij laatst bij Etos in de aanbieding was.


Swarovski heb ik in mijn Beautybox gekregen een tijdje geleden. Ik heb hem alleen nooit gebruikt, omdat hij verschrikkelijk sterk ruikt en totaal niet mijn smaak is. Dus als iemand hem wilt hebben, roep maar! 


Burberry Touch heb ik ook nog niet zo lang geleden gekocht voor 5 euro bij Etos. Het is een miniatuurflesje met 10 ml en ik vond hem wel lekker ruiken. Voor zo'n klein prijsje wilde ik hem wel een keer kopen. Handig om mee te nemen in mijn tas.


Dan hebben we nog Baby van Harajuka Lovers (Gwen Stefani). Dit is echt mijn favoriete parfum. Ook deze kreeg ik een keer als proefmonster en ik was er meteen verliefd op geworden. De prijs vond ik alleen niet zo leuk. Een tijd geleden kwam ik ze opeens weer bij Kruidvat tegen voor maar 14 euro en toen nam ik hem meteen mee. Eindelijk was hij er weer voor een heel klein prijsje (eerst was hij 40 euro voor 30 ml geloof ik, ik houd van goedkoop).


Als laatste heb ik nog een aantal proefmonsters liggen:
Lil' Angel van Harajuka Lovers
Aura van Van Gils
Femme van Hugo Boss
L'imperatrice van D&G
Allemaal lekker luchtjes, maar ik hoef ze niet per se te kopen :)


Liefs, Cynthia

3 opmerkingen:

  1. De fles van Swarovski ziet er in ieder geval stunning uit haha, wat zonde dat je hem niets vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lil'angel en 'G' van Harajuka lovers heb ik, ze ruiken super lekker en de flesjes zijn ook zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wauw, wat veel flesjes! Ik ben jaloeeers haha!

    BeantwoordenVerwijderen