zaterdag 17 november 2012

Hoe overleef ik de winter?

Tumblr_mdnc9eccg51r1o4epo1_500_large

We ontkomen er niet aan. Het wordt steeds kouder en dat betekent dat de winter eraan gaat komen. Een dikke jas, warme sjaal en dikke handschoenen zul je nu toch echt nodig hebben. De winter betekent ook dat je steeds minder graag naar buiten wilt gaan en je binnen in huis jezelf moet gaan vermaken. Geen idee wat je dan kunt doen? Dan heb ik tips voor jou.

1. Ga met je vriendinnen/vrienden een filmmarathon houden. Kijk gezellig de hele dag horrorfilms, comedy's of echte vrouwenfilms. 

2. Plan een dagje in voor een high-tea met je vriendinnen. Maak de hele dag lekkernijen met zijn allen en eet het aan het einde van de dag gezellig op.

Hightea_large

3. Ga een taart, cupcakes of pepernoten maken. Zoek op internet een leuk recept op en versier je taart of cupcakes zoals jij dat wilt.

4. Houdt een Ladiesnight. Huur een leuke film, koop lekkere maskers, neem al je make-up mee en ga een leuke meidenavond houden. 

5. Is jouw kamer toe aan een make-over? Dan is dit het perfecte moment om te doen. Richt je kamer opnieuw in of geef er een nieuw kleurtje aan. 

6. Zoek naar leuke DIY's op het internet. Op mijn blog staan er ook een aantal onder het kopje DIY. Maak bijvoorbeeld je eigen armbandjes!

63365_375963892491281_649867095_n_large

7. Koop een schildersezel en een schildersdoek en gooi je creativiteit erop los. Misschien zit er stiekem wel een kunstenaar in jou!

8. Versier het huis met kerstversieringen en zet de kerstboom op samen met bijvoorbeeld je moeder. Supergezellig!

9. Ga een keer uitgebreid koken voor je gezin en maak er bijvoorbeeld een 4-gangenmenu van. Daar ben je wel eventjes mee bezig!

10. Tegenwoordig doen we het allemaal op de computer of op de smartphone, maar hoe leuk is het om gewoon weer eens ouderwets bordspelletjes te spelen? 

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen: