donderdag 15 november 2012

Shoplog: HEMAAfgelopen week was ik bij HEMA aan het kijken voor een nagellak die ik op een blog (klik hier) voorbij zag komen. Ik vond het zo'n mooie kleur voor zo weinig geld, dat ik meteen naar de HEMA wilde gaan om te kijken of ze hem daar ook hadden. Sowieso houd ik al veel van de nagellakjes van HEMA, omdat ze erg fijn lakken en supergoedkoop zijn.


Toen ik in de HEMA was, zag ik de nagellak liggen. Het is soort duochrome nagellak in een paarse kleur. Ik vind het erg jammer dat ze bij HEMA geen namen, maar nummers geven aan hun nagellakjes. Deze nagellak is nummer 827 en het is een long lasting nagellak, dat 11 ml bevat.


Iets verder in de winkel zag ik opeens een kortingsbak staan waarin allemaal nagellakjes, foundations, lipsticks etc. lagen. Natuurlijk moest ik daar ook even kijken! Ik heb er een bruine long lasting nagellak met een shimmer (nr 14) erin gekocht. Dit is ook een potje dat 11 ml bevat. Ook zag ik daar een hele mooie roze nagellak (nr 6) liggen. Dit is een kleiner van formaat en bevat 7 ml. Verder zag ik ook een mooie roze moisturising lipstick (nr 16) liggen. Ik wilde al een tijdje een roze lipstick en nu was hij daar met 50% korting!


De paarse nagellak kostte 2,50 euro voor 11 ml. De andere nagellakjes en lipstick waren allemaal 50% afgeprijsd en lagen tussen 1,00 en 1,50 euro. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen :)


Binnenkort zal ik voor jullie de nagellakjes swatchen. De lipstick hebben jullie al kunnen zien in mijn vorige post (Face of the day)

Liefs, Cynthia

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk, die bruine lak is echt mooi & i loveee roze lipstick!!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hema makeup is erg fijn! wat een mooie kleur lipstick!! ik denk dat ik die ook maar ga halen :D

  liefs Gea
  www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lipstick echt heel mooi! Zelf heb ik ook een paar lakjes van de Hema, ze werken gewoon zo fijn! Voordeel van deze lakjes vind ik dat ze goed dekken en lang blijven zitten, hier kan de Essence nog wat van leren;)

  Ik ben vooral benieuwd naar het bruine lakje!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen