maandag 26 november 2012

Artist of the month: Florence + the machine

Picture of Florence + the Machine

Het is alweer een hele poos geleden dat ik een artikel over een artiest/band plaatste. Ik ben van plan om weer maandelijks een artiest of band in de 'spotlights' te zetten. Gewoon, om jullie wat onbekendere muziek te laten luisteren dat ik geweldig vind. Geen top 40 muziek, maar muziek dat je niet heel veel hoort.

Deze week heb ik Florence + the machine in de spotlights gezet. Ik vind de muziek zo tof en lekker uitbundig. Ze was afgelopen week in Nederland voor een concert en ik baalde echt verschrikkelijk dat ik er niet bij kon zijn. Vooral omdat haar shows supergoed schijnen te zijn. Maargoed, volgende keer beter. Ik kan altijd nog haar concert op music on demand van UPC kijken haha.

Florence Welch is de zangeres van Florence + the machine. Ze is ook de enige persoon die hier vast bij zit, de band verandert namelijk elke keer weer. 

Wat vinden jullie van Florence + the machine?

Liefs, Cynthia

1 opmerking:

  1. Toen ik Florence + The Machine las, flipte ik hem helemaal! Nog een lover! Ik hou echt van haar! Ik verander heel vaak van muzieksmaak, maar Florence staat al een jaar of 4 in mijn vaste afspeellijst! Ben twee jaar geleden naar een concert van haar gegaan in Berlijn en dat was echt het beste concert dat ik ooit heb gezien. Hoe zij het podium gebruikt, machtig! Vind het dan ook erg jammer dat ik al haar vorige concerten op een nippertje heb gemist... Haar vorige miste ik omdat ik in Zweden zit. Ze kwam naar Zweden, maar 1 dag voor ik naar Zweden ging en het concert daarvoor heb ik gemist omdat ik dacht dat de kaartverkoop twee dagen later in zou gaan...
    Nouja, heel lulverhaal. Wou gewoon even zeggen dat ik van haar hou!!!

    BeantwoordenVerwijderen