zondag 21 oktober 2012

Top 10: Ergernissen

Iedereen ergert zich wel eens aan dingen. Dit kunnen kleine, maar ook grote dingen zijn. Ik heb vandaag eens even zin om lekker te gaan klagen en daarom zal ik jullie vertellen aan welke dingen ik mij soms heel erg kan ergeren. Veel van deze 'ergernissen' zullen jullie vast ook wel bekend in de oren klinken.

1. Mensen die proberen om Engels te schrijven, maar bij de meest simpele regels fouten maken. Your stupid en whit you klopt toch echt niet hoor. 

2. Als ik iets zwarts aantrek, komen er standaard altijd wel haren, pluisjes et cetera op. Zo frustrerend! Ik ben de hele dag alleen maar mijn kleding aan het ontharen en ontpluizen. 

3. Als ik mascara op mijn wimpers aanbreng, dan nies ik vaak vlak daarna. Daar zijn dan weer de zwarte vegen om mijn ogen. 

4. Als ik ergens echt niet tegen kan, dan zijn dat mensen die smakken. Laatst zat ik in de trein en een stoel achter mij zat iemand de heeele tijd supervies en hard met open mond te smakken. Het leuke was dat hij kauwgom in zijn mond had.

5. Meisjes die andere meisjes uitschelden omdat ze bijvoorbeeld geen make-up draagt en er misschien niet zo leuk gekleed uitziet. Hallo, niet iedereen hoeft eruit te zien zoals jij, met je kleding die 90% van de meisjes dragen en je kilo foundation op je gezicht?

6. Een shirt dat de hele tijd omhoog kruipt, waardoor je dus de hele dag je shirt naar beneden aan het trekken bent.

7. En om het maar even bij het thema 'kleding' te houden, erger ik me ook aan één van mijn favoriete broeken waarvan de gulp steeds open gaat. Als ik even niet oplet, dan loop ik gezellig rond met een open gulp.

8. Heb ik net mijn nagels supermooi gelakt, stoot ik per ongeluk tegen iets aan. Doei mooi gelakte nagel, want ik krijg hem nooit meer zo mooi als eerst. 9. Mijn internetverbinding bij mijn ouders thuis. Waarschijnlijk zit er een breukje in mijn internetkabel ofzoiets, want elke keer krijg ik weer een melding dat mijn internet het niet doet. 

10. De bus die bij mij in de straat stopt en naar het station gaat. Standaard komt hij 5-10 minuten te laat 's ochtends. Daar sta ik dan, eenzaam in de kou en (soms) in de regen te wachten.

Herken jij jezelf in deze ergernissen? Waar kan jij je echt heel erg aan ergeren?


Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Herkenbaar! Vooral 1, 2, 4 & 5
    Zelf kan ik me ook enóórm ergeren aan de reclames die je overal tegenkomt (YouTube, tv..)
    Wel een leuke post! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkenbaar! Vandaag had ik op school bij gebruik van Google Chrome ook geen internet, maar in Internet Explorer wel, ook heel irritant voor een Chrome-liefhebber.

    BeantwoordenVerwijderen