woensdag 19 september 2012

Elle + welkomstcadeau's

Wauw, wauw, wauw. Ik zag toevallig dat je nu een halfjaar abonnement kunt nemen op ELLE voor maar 19,99 euro en daarbij voor wel hele toffe welkomstcadeau's kunt kiezen! 

Zo kon je kiezen voor een nagellakset van Essie (najaarscollectie) t.w.v. 70 euro! Je krijgt dan dus 6 keer ELLE en 7 Essie nagellakjes voor maar 19,99 euro in plaats van 99,95 euro. Aangezien 1 Essie nagellak al rond de 10 euro kost is dit natuurlijk een topaanbieding. Klik hier voor de aanbiedingIn plaats van nagellak van Essie kun je ook kiezen voor nagellak van O.P.I. Voor 19,99 euro krijg je dan uit de Germany Collection 4 kleuren nagellak. maar ook een nagelverharder, een pen met olie voor je nagelriemen, een correctorpen en sneldroogdruppels t.w.v. 114,60 euro! Klik hier voor de aanbieding

Ik heb zelf voor O.P.I. nagellak gekozen, omdat ik dit nog nooit heb geprobeerd, het goede nagellak schijnt te zijn én omdat ik de kleuren uit de Germany Collection net wat mooier vond dan de najaarscollectie van Essie. 

Wat wel belangrijk is om te weten als je een abonnement zou nemen op Elle, is dat je bij het halfjaarabonnement een maand voordat hij zou aflopen, hem op moet zeggen als je dit zou willen doen. Als je dit niet doet dan wordt hij namelijk stilzwijgend verlengt. Als je dus sowieso al weet dat je hem niet langer dan een half jaar zou willen, dan kun je het beste al heel snel een mail bijvoorbeeld sturen om hem alvast op te zeggen. Als je namelijk na een half jaar denkt: 'dit is toch niets voor mij', dan is het een beetje jammer als je te laat bent met opzeggen, want dan zit je er opeens weer een jaar aan vast.

Liefs, Cynthia

Bron: www.lifesplash.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten