woensdag 4 juli 2012

Anti-verveeltips voor in de zomervakantie

Iedereen verheugt zich altijd op de zomervakantie, maar wat kan de vakantie toch lang duren. Er zullen vast wel dagen zijn waarop je denkt: "Ik verveeeeeeeel me, wat kan ik nou gaan doen?". Daarom geef ik jullie tips!

Bijbaantje -
zoek een bijbaantje voor in de vakantie. Als je bijvoorbeeld een paar dagen/weken bollen gaat pellen, dan verdien je er al een hoop geld mee. Ook kun je bijvoorbeeld serveerster zijn voor een aantal weken. Zo heb je minder verveelde momenten en meer geld wat je aan leuke dingen uit kunt geven.
Cocktails maken - Koop lekkere stukken fruit en maak een cocktail die je buiten in het zonnetje op kunt drinken. Je kunt dit meerdere dagen maken en steeds andere combinaties maken. Dit is ook leuk om te doen met vriendinnen
Foto's maken -
Ga gezellig een dagje plannen met vriendinnen/vrienden en houdt een fotoshoot met zijn allen. Je kunt bijvoorbeeld naar het bos gaan of naar het strand gaan. Als je geen zin hebt om zelf op de foto te gaan of mensen te fotograferen, dan kun je ook foto's maken van mooie bloemen en dieren. 


Pretpark - ga met een groepje vrienden naar een pretpark. Genoeg te beleven in Nederland! Zo kun je bijvoorbeeld naar de Efteling gaan, naarWalibi, Duinrell, Slagharen etc. 


Picknicken - Ga lekker picknicken in het park. Als je dichtbij Amsterdam woont of naar Amsterdam wilt gaan, dan kun je bijvoorbeeld naar het Vondelpark gaan.
Strand -
Er zullen genoeg warme dagen in de vakantie zijn, dus het perfecte moment om naar het strand te gaan!
Cupcakes maken -
Wanneer het wat minder warm buiten is, kan het heel leuk zijn om cupcakes te maken! Dit kun je alleen doen, maar het is ook heel leuk om dit gezellig met vriendinnen te doen. Zoek een leuk recept op internet op met leuke versieringen of probeer zelf wat uit. Daarna kun je ze lekker opeten!
Zwembad - Wanneer het strand wat te ver weg voor jou is, of je houdt gewoon niet van al dat zand tussen je tenen, dan is het ook een leuk idee om naar het zwembad te gaan. In de zomer is het vaak te warm om naar het binnenbad te gaan, maar veel zwembaden hebben ook een buitenbad. Zo wordt je ook nog eens lekker bruin en het is ook nog eens verkoelend.
Filmavond - Als het wat slechter weer buiten is, dan kun je ook films kijken. Leuk om alleen te doen of met je vriend(en).
Barbecuefeest - Geef een barbecuefeest! Voor zo'n feest heb je ook wel wat voorbereiding nodig, dus dan zorgt er ook weer voor voor minder verveling.


Hebben jullie nog leuke tips?Liefs, Cynthia


3 opmerkingen:

  1. Leuke tips, ik had op mijn lijstje op mijn blog ook nog "spelletjes spelen", want dat is zo leuk en lekker old skool! ;D Liefs, Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi ik verveel me nooit maar erg leuke post! Denk dat veel meiden er wat aan hebben xo

    $ 100 GIVEAWAY ON MY BLOG

    BeantwoordenVerwijderen