zaterdag 30 juni 2012

Eet je mooi

Dat veel vet eten en veel suiker eten slecht voor je is, dat weten we nu wel. Maar wat is nou eigenlijk goed voor je? Wat is het effect van bepaalde producten voor je huid en je haar? Hieronder geef ik jullie tips over welke producten erg goed zijn!

 Water - Uiteraard staat water op het lijstje. Het zorgt voor een mooie, gezonde huid en je spoelt er afvalstoffen mee uit je lichaam.

Groene thee - Houd je niet van water? Dan is groene thee een goed alternatief. Groene thee heeft veel verschillende voordelen voor je huid en haren. Zo bevat groene thee een stof die de verbranding van vetten stimuleert. Drink het zonder melk en zonder suiker!

Spinazie - Dit is rijk aan vitamine A en daardoor goed voor je huid.

Yoghurt - Yoghurt bevat veel vitamine B en zorgt voor een glanzende huid en mooi haar dat glanst. Het helpt ook om huidverslapping tegen te gaan.

Noten - Neem dagelijks een handjevol noten, zodat je gezonde vetten binnenkrijgt. Dit houdt je huid jong en zorgt voor een stralend en gezond uiterlijk.

Kiwi's of citrusvruchten - Het eten van kiwi's of citrusvruchten is goed voor je wanneer je een te droge of schilferige huid hebt.

Vitamine A - Heb je last van teveel talg? Eet dan producten waar Vitamine A in zit, want dit bestrijdt de overvloedige talgproductie van de huid. Vitamine A zit bijvoorbeeld in: felrode groente en fruit, oranje groente en fruit.

Liefs, Cynthia


1 opmerking: