donderdag 21 juni 2012

Cadeau voor je vriend

Als je een vriend hebt, dan is het vaak nog best lastig om cadeautjes te verzinnen voor bijvoorbeeld zijn verjaardag of als jullie bijvoorbeeld jullie 1 jaar samen willen vieren. Daarom geef ik jullie een aantal tips!

Plakboek
Wat is er nou leuker dan een zelfgemaakte plakboek geven waarin allerlei foto's van jullie samen of van jou alleen in staan. Behalve foto's is het ook leuk om herinneringen erin te plakken, zoals bijvoorbeeld een toegangskaart van Disneyland Parijs, Efteling, Walibi World (als je daar geweest bent) et cetera. Ook kun je er lieve stukjes tekst erin zetten of songteksten van liedjes waar jullie herinneringen aan hebben. Genoeg te verzinnen dus! Wedden dat je vriend dat superleuk vindt om te krijgen?

Sieraden
Geef hem een leuk sieraad! Wat dacht je van een ketting, armband of ring? Of misschien een horloge?

Dagje weg
Het is ook leuk om je vriend een dagje weg cadeau te geven (uiteraard met jou). Je kunt hem mee naar een hotel nemen in een leuke stad en samen de stad verkennen. Ook kun je samen naar een pretpark of festival gaan. Genoeg te doen in Nederland.

Vakantieveilingen
Op vakantieveilingen.nl staan vaak leuke uitjes waar je op kunt bieden. Zo kun je met zijn twee├źn naar de sauna, een hotelbon winnen, naar een feest, naar leuke restaurants, een fotoshoot et cetera. Vaak heb je dan voor weinig geld een hele leuke veiling gewonnen!

Games
Veel jongen/mannen houden van gamen op bijvoorbeeld de xbox 360. Als jouw vriend hier bij past, dan vindt hij het waarschijnlijk erg leuk als je hem een spel cadeau geeft.

Schilderij
Als je een beetje goed bent in schilderen, dan is het ook erg leuk om hem een zelfgemaakte schilderij cadeau te geven!

Canvas
Wat ook een leuk cadeau is om te geven is een canvas met een foto van jullie samen. Een canvas kan je online laten maken op bijvoorbeeld de Kruidvat of de Hema site. Daar kan je hem in verschillende maten laten afdrukken.

Weten jullie nog leuke cadeautjes?

Liefs, Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten