vrijdag 18 januari 2013

Verkleedfeest outfit // Feestkleding 365


Aangezien ik gisteren jarig was en altijd een feestje geef, doe ik dat dit jaar ook. Dit jaar heb ik voor het eerst een zaaltje gehuurd, omdat ik wat meer mensen uit wilde gaan nodigen dan gewoonlijk. Ik vind het altijd wel leuk om een thema te verzinnen voor mijn feestjes en dit jaar had ik besloten om een verkleedfeest te organiseren. Het is een vrij thema, dus iedereen mag zich kleden zoals hij/zij wilt. 


Natuurlijk moet ik zelf ook verkleed gaan en daarom ging ik dinsdagavond eens het internet afstruinen op zoek naar een leuke outfit! Ik wilde eerst als Sneeuwwitje gaan, maar dat werd al gauw 30 euro. Niet superduur, maar voor een avondje vond ik het best prijzig.



Bij feestkleding365 vond ik veel leuke outfits die helemaal niet zo duur zijn en waarbij de verzendkosten 1,95 euro zijn! Na lang zoeken en bedenken hoeveel ik uit wilde geven voor een outfit, had ik besloten om als kat verkleed te gaan. Bij de accessoires op de site vond ik een setje spullen waarbij je je om kon toveren als kat. Voor dit pakketje moest je 9,95 euro betalen en daarbij kreeg je oren, een halsstrik, polsbanden en een staart. Toen ik dit wilde afrekenen kreeg ik te zien dat wanneer je minder dan 15 euro uitgaf, dat er dan 5 euro aan extra kosten bovenop de prijs zouden komen. Dus ik ging nog even verder zoeken op de site voor wat extra leuke spulletjes, want ik kon daar beter mijn geld aan uitgeven dan dat ik 5 euro uitgaf en er niks voor terug zou krijgen. Daarom heb ik er nog een kattenmasker bijgekocht voor 3,49 euro en een schminksetje voor 2,49 euro (ongeveer). In totaal was ik rond de 18 euro kwijt met verzendkosten erbij. 



Op de site stond dat wanneer je voor 15.00 uur besteld had, dat je bestelling de volgende dag binnen was. Ik bestelde mijn spulletjes op dinsdagavond en kreeg ze netjes op donderdagochtend binnen! Supersnelle levering dus en het wordt geleverd in een grote doos.




Als jullie nog kleding zoeken voor carnaval, dan kan ik feestkleding365 zeker aanraden! Snelle levering en supergoedkope verzendkosten, vergeleken met veel andere sites. Bestel je boven de 50 euro, dan zijn de verzendkosten gratis!

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes, supercool dat je als kat gaat. Sneeuwwitje zou ook super zijn, maar ik zou dat dan ook een beetje duur vinden. Hoe ga je de spulletjes combineren? Ben heel benieuwd! Liefs
    Ps: ik hou een winactie op mijn blog (collars en ringen), misschien leuk voor jou? :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat creatief!! Zelf ben ik ook vaker als kat verkleed geweest. Echter had ik een <a href="" http://www.feestkleding-sawear.nl/=">volledig katten kostuum</a> gekocht. Erg veel positieve reacties op gehad.

    BeantwoordenVerwijderen