woensdag 23 januari 2013

Verjaardagscadeautjes #1

Ik laat jullie vandaag de cadeautjes zien die ik heb gekregen voor mijn verjaardag van afgelopen donderdag. Dit is nog niet alles wat ik krijg, deze cadeautjes heb ik alleen van mijn ouders en vriend gekregen. De rest krijg ik morgen van vriendinnen en tijdens mijn feestje over 3 weken.


Deze koffer kreeg ik van mijn ouders. Ik had al een koffer thuis staan, maar die viel half uit elkaar en was veel te groot voor alleen een weekendje weg bijvoorbeeld. Nu heb ik een koffer dat een stuk kleiner is en veel makkelijker is om mee te nemen.


Jaaaaaa, dit boek wilde ik heel graag hebben! Ook Beauty van Lauren Conrad heb ik van mijn ouders gekregen. Ik ben er superblij mee en ik denk ook dat ik er veel leuke tips uit kan halen.Dit cadeau kreeg ik ook van mijn ouders. De DVD van New Girl, de meest geniale serie dat ik ken!


Dit armbandje van Noosa Amsterdam heb ik van mijn vriend gekregen. Het is een grijs, leren bandje met verschillende 'chunks'. De kleur van het bandje heb ik zelf uitgekozen en ook de chunks kan je zelf uitkiezen. De chunks zijn allemaal van een bepaald soort materiaal gemaakt en hebben een betekenis. De linkerchunk is gemaakt van messing met turkoois poeder en betekent 'third eye', dat staat als teken van wijsheid, intuïtie en verbeeldingskracht. De middelste is gemaakt van bot en betekent 'padma', een bloem die staat voor zuiverheid in gevoel en gedachten. De derde chunk is gemaakt van turkoois en heet ook turkoois. Deze halfedelsteen geeft onder andere veerkracht en versterkt vrouwelijk energie.

Verder heb ik van mijn vriend nog kaarten gekregen voor 'De grote improvisatieshow' met Tijl Beckand en Ruben van der Meer. We gaan pas op 16 maart heen, maar ik heb er nu al superveel zin in!

Liefs, Cynthia

1 opmerking: