maandag 7 januari 2013

Shoplog: Lush, Kruidvat en Vero Moda

Afgelopen weken heb ik weer wat leuke spulletjes geshopt. Vandaag laat ik jullie dan ook zien wat ik allemaal heb gekocht!

Kruidvat


Via de mail kreeg ik een aanbieding van Kruidvat binnen. Twee nagellakjes van NYC voor de prijs van 1! Ik moest natuurlijk meteen naar de winkel, want deze kans laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan. Dit zijn East Village en Supernova. Supernova is een glitterende top coat en East Village is een heel mooie blauw/groene kleur. 


Hier zie je East Village op mijn nagels. Ik vind de kleur supermooi en het is nu al één van mijn favoriete nagellakjes.

Lush
Lush zit bij mij in de stad en als ik in de stad ben dan ga ik altijd even daar naartoe. Ze hadden dit keer veel producten met 50% korting. Ook de kerstpakketjes waren allemaal 50% korting. Ik vond er een leuk klein pakketje dat was afgeprijsd van 20,30 euro naar 10,15 euro. Hierin zaten Shimmy Shimmy Glitter Bar, Sweetie Pie Shower Jelly en The Godmother Soap. Dit pakketje moest ik natuurlijk meenemen voor die prijs!


Dit is Sweetie Pie Shower Jelly, een jelly die je kunt gebruiken om je haren, maar ook je lichaam te wassen. Het is een donkerpaarse jelly met glittertjes erin en hij ruikt naar kersen en kokosnoot. Lekker zoet dus. 



Deze massagebar ruikt naar vanille en er zitten heel veel kleine glittertjes in. Hij ruikt superlekker!



Dit is een zeep met de naam The Godmother. De zeep ruikt ook zo lekker zoet, hmmm.




Als extra'tje kreeg ik een stukje zeep met de naam Rock Star. Ook dit zeepje ruikt heerlijk zoet. 

Vero Moda



Bij Vero Moda kocht ik twee broeken in een groene kleur en een bordeaurode kleur. De groene broek is niet helemaal goed op de foto gekomen, hij is namelijk wel wat groener dan dat je op de foto ziet. Deze broeken waren 15 euro per stuk en ik denk ik dat ze vooral in de zomer aan zou trekken.

Liefs, Cynthia

8 opmerkingen:

  1. Die broeken zijn echt heel erg leuk! En je lush spulletjes ook, daar ben ik heel jaloers op ♥! Ik zou heel graag dat zelf ook eens willen kopen :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh mega leuke shoplog! Mooie nagellak. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook zo'n jelly van de Lush! Supergrappig, maar echt heel onhandig :') Hij glibberde echt telkens uit mijn handen in de douche :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dat had ik ook onder de douche! Niet het meest handige product :')

      Verwijderen
  4. Heel leuke dingen heb je geshopt! Ik heb die glitter top coat ook en vind hem erg mooi en subtiel!
    http://www.curlsandbags.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke dingen heb je gekocht! Vind vooral de broeken heel leuk. Liefs, Kim

    BeantwoordenVerwijderen