donderdag 3 januari 2013

Review: Etos Nagellak

Deze twee beauty's mogen zich toevoegen aan mijn nagellakcollectie. Een zwarte nagellak en een roze glitternagellak van Etos. 

Een tijdje geleden wilde ik eens een zwarte nagellak op mijn nagels doen. Ik zocht in mijn bakjes en zocht nog meer, bleek dat ik helemaal geen zwarte nagellak had. Wel een zwarte glitternagellak, maar geen gewone. Dus ik besloot maar eens naar de stad te gaan en daar te kijken voor een goedkoop zwart lakje. Dat was nog best lastig, want Essence en Catrice hadden er geen een. Ook bij HEMA kon ik alleen zwarte lakjes met glitter vinden. Toen ik maar eens bij Etos ging kijken zag ik er eindelijk een van Etos zelf. Daarbij zag ik ook nog eens dat alle nagellakjes 1+1 gratis was, dus ik heb ook een mooie roze glitternagellak erbij meegenomen. 

Dit zijn dan de lakjes op mijn nagels. De foto heb ik vandaag (donderdag) gemaakt en ik heb mijn nagels maandag gelakt. De nagellakjes blijven dus erg goed zitten en het blijft er ook nog best mooi uitzien. 

Ik heb hier 2 lagen van de zwarte lak op mijn nagels aangebracht. Als je één laag aanbrengt, dan schijnt het nog erg door, maar bij twee lagen is het goed gedekt. Ook de glitternagellak heb ik in twee lagen aangebracht. De lakjes drogen erg snel op!

Beide nagellakjes kosten ongeveer 2,50 euro en zijn te koop bij Etos.

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Wauw, mooi! En als combinatie ook!
    En ze blijven dan inderdaad lang zitten, bij mij is de meeste nagellak er na ongeveer een dag al half af :(

    BeantwoordenVerwijderen