donderdag 3 januari 2013

Kerst & Dobbelcadeautjes

Ten eerste wil ik jullie allemaal nog een gelukkig nieuwjaar wensen! Wat is 2012 toch weer snel gegaan zeg :) Hebben jullie een leuke Kerst en Oud&Nieuw gehad? Ik wel in ieder geval. Wij vieren Kerst altijd met cadeautjes. Ook dit jaar hebben we dit gedaan en ik heb een aantal leuke dingetjes gehad die ik jullie hier even ga laten zien.


Mijn vriend en ik moesten nog een DVD-speler hebben voor op onze kamer en die kregen wij van mijn ouders. Ik ben er superblij mee, want nu kan ik eindelijk films kijken op mijn kamer!


Ik kan niet genoeg kettingen hebben en deze pauwenketting kan er natuurlijk ook altijd nog bij. 


Ik houd van kokosgeur en ik had dan ook op mijn verlanglijstje douchespulletjes met kokosgeur staan. De kerstman heeft mij gehoord en ik heb dan ook wat spulletjes met deze heerlijke geur gekregen. Ik heb Therme nog nooit gebruikt, dus ik ben er erg benieuwd naar! 


Jullie weten vast wel dat ik gek ben op cupcakes maken en een cupcake standaard kan ik daarbij goed gebruiken!

Jaarlijks heb ik in december een dobbelfeestje met een groepje vrienden en ook dit jaar deden wij dit weer. We besloten dit keer dat iedereen voor 10 euro aan kleine cadeautjes zou kopen. Het was weer supergezellig en ik heb een aantal leuke cadeautjes gewonnen.


Dit was sowieso het cadeau dat ik graag wilde winnen. Een cadeauverpakking met 3 mini kneipp douchegels en een spons. Dit kan ik zeker gebruiken!


Dit cadeau moest ik ook hebben, een keukenweegschaal. We moesten er nog steeds één kopen en nu hoeft dat dus niet meer. Dat scheelt weer haha.


Dit soort bakjes kan ik natuurlijk ook altijd gebruiken. Altijd handig!

Dat waren dan weer mijn cadeautjes. Ik heb erg leuke dingetjes gekregen en ik ben er dan ook erg blij mee. Op naar het volgende jaar haha!

Liefs, Cynthia

1 opmerking:

  1. Ik heb dit jaar voor het eerst Kerst met cadeautjes gevierd. Wordt het meteen een stuk gezelliger van! Leuke cadeautjes! Vooral die ketting!

    BeantwoordenVerwijderen