maandag 28 januari 2013

Hallo, mooie camera


Whaaaaaaaa, ik heb eindelijk een spiegelreflexcamera, een Canon EOS 1100D! Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Ik wilde al jaren zo'n camera, maarja ze zijn best wel duur. Nu dacht ik: Ik koop hem gewoon! Bij BCC kon ik hem nu kopen voor 300 euro (met deze lens erbij) en dat vond ik wel een mooi prijsje. 

Ik moet nog wel een beetje wennen aan deze camera, want ik heb nog nooit met een spiegelreflexcamera gewerkt. Tot nu toe kan ik er al supermooie en scherpe foto's mee maken, dus ik ben er erg blij mee. Kijk je even mee naar de probeerseltjes die ik afgelopen week heb gemaakt?


Aanschouw mijn prachtige cupcake die doordrenkt is met kleurstoffen, haha. Ik heb blauwe, groene en roze kleurstof en normaal maak ik de cupcakes maar één kleur, maar laatst heb ik gewoon alle kleuren door elkaar gemixt en daar kwam dit kunstwerkje uit. Ik vond ze nog best goed gelukt.


Dit zijn de kleurstoffen die ik altijd gebruik. Ze zijn per stuk tussen de 2,00 euro en 2,50 euro en je kunt ze vinden bij de Jamin (niet in elke Jamin) of bij een bakkerswinkeltje. Je doet er echt suuuuperlang mee, omdat je maar een minuscuul beetje nodig heb.


Even oefenen met de camera op kleine voorwerpjes. Ik vond hem nog best goed gelukt. Heb ik toch maar even een dood bloemetje op de foto gezet, kan ook niet iedereen zeggen.


Hier nog een keer hetzelfde bloemetje, maar dan even wat lichter gemaakt.


Mijn teckel Tess wilde ook wel even model spelen voor mijn camera. Is ze niet superleuk?


Dit is dan mijn superlieve kat Bentley. Nee, grapje. Hij is helemaal niet lief, alleen als hij honger heeft dan is het de liefste kat ter wereld opeens. Verder wil hij vooral niet te lang geaaid worden, want dan gaat hij slaan. Wel een goede fotomodel trouwens, want hij is de enige die stil blijft zitten en niet om je heen gaat lopen als je een foto wil maken.


Hij kijkt wel echt superlief, maar stiekem is het toch een bitch.


Ik moest ook even kijken of de camera niet kapot ging van mijn hoofd. Jawel, de foto is gelukt.




Heuy, je kan er ook zwart-wit foto's mee maken. 

Zien jullie al een echte fotograaf in mij of raden jullie mij aan om mijn camera meteen maar weer op Marktplaats te zetten?

Liefs, Cynthia

8 opmerkingen:

  1. wow super mooie foto's!
    en die van je kat zijn echt schattig! :)

    Liefs, Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je DSLR! En wat zijn die van je kat cute! :D Erg mooi geworden. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie camera! Haha, ik moest echt lachen om het stukje 'Hij kijkt wel echt superlief, maar stiekem is het toch een bitch.'. Arme kat :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Arme kat? Hij is niet zielig hoor haha.We hebben hem een tijdje terug overgenomen van iemand die ging verhuizen, maar hij was aaaaaltijd buiten. Waarschijnlijk is hij mensen dan niet echt gewend en wil hij niet aangeraakt worden haha

      Verwijderen
  4. Wauw prachtige camera! En je kat ziet er echt schattig uit, haha die kleurstoffen heb ik ook!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je foto's met je nieuwe camera zien er mooi uit!;) Veel plezier ermee!

    liefs
    http://annikafotografie.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah, jaloers! haha. Hij maakt hele mooie foto's!
    Die kleurstof heb ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, veel plezier met je camera! Love, Marloes.

    BeantwoordenVerwijderen