zondag 27 januari 2013

Fotodiary week 4


Afgelopen week was niet zo'n heel bijzondere week. Het was een week waarin ik vrij was van school en lekker veel thuis heb kunnen zitten. Een week waarin ik mijn spiegelreflexcamera binnenkreeg en een week waarin ik voor het eerst een bril heb uitgezocht (Nog geen foto van, maar dat komt binnenkort). Kijk je met me mee?


Mijn Canon EOS 1100D was eindelijk binnengekomen en wat is hij moooooi! Ik ben er superblij mee en jullie zullen de komende tijd veel foto's voorbij zien komen. Eindelijk een camera waar ik echt mooie foto's mee kan maken.


Ik begrijp het niet. Ik begrijp het echt niet. Wat is er met Valerio gebeurd? Hij lijkt wel zo'n maffiamannetje haha. Ik vond het altijd wel een leuke jongen, maar hierdoor ben ik wel heel erg op hem afgeknapt. Dit was een uitzending van De Nationale IQ-test en mijn IQ was dit keer 115, bovengemiddeld dus. Vorig jaar had ik volgens mij wat hoger, dus ik moet maar weer goed gaan oefenen haha. Ik vond de vragen dit jaar wel lastiger, soms kreeg ik ook niet eens de kans om na te denken haha.


Gezellige avondjes met de kaarsjes aan. Houden jullie ook zo van kaarsen? Ik ben er gek op!Mijn prachtige cupcake mix. Ik was erg benieuwd hoe ze eruit zouden komen te zien. Ik kreeg hierbij echt een 'klei' gedachte wanneer je allerlei kleuren klei door elkaar ging kneden tot een bal haha.Best goed gelukt toch?Van een vriendin kregen mijn vriend en ik narcissen. Ze kwam bij ons op bezoek op de kamer en die had ze nog niet gezien. Als klein cadeautje had ze deze bloemetjes voor ons gekocht. Ze groeien echt ZO snel.Afgelopen vrijdag ging ik naar The Script met een vriendin (van de foto, ze is een beetje fotoschuw haha) en ik bleef bij haar slapen in Utrecht. The Script was echt geweldig, ik had dan wel zitplaatsen op de twee rang op de eerste rij, maar we hebben gewoon heel vaak gestaan. Ik had wel even het gevoel dat ik bij een Justin Bieber/One Direction concert was, want er waren gigantisch veel jonge meisjes. Echt niet normaal haha. Ik had het ook helemaal niet verwacht eigenlijk.

Hoe was jullie week?

Liefs, Cynthia

1 opmerking: