zaterdag 1 december 2012

Mijn haarkleuren door de jaren heen

Tumblr_mbb35qecbv1rqa4v7o1_500_large

Hello ladies! Ik heb inmiddels in mijn 20-jarig bestaan al aardig wat verschillende haarkleuren gehad en het leek mij wel eens leuk om te laten zien hoe dit er allemaal uit zag. De foto hierboven is trouwens gewoon van weheartit en is dus niet mijn haar haha. Ik ben origineel brunette, maar ik heb mijn haar ook een keer in een ver verleden blond gehad, het is zelfs een keer bijna zwart geweest. Kijken jullie mee?Dit ben ik toen ik nog een heel klein Cynthia'tje was. Zoals je ziet was ik donkerblond, maar later werd mijn haar een stuk donkerder en werd het bruin.


Hier was ik denk ik 14 of 15 jaar oud. Eerst had ik blonde highlights in mijn haar en besloot daarna eens heel mijn haar blond te verven. Zelf moet ik er niet meer aan denken om mijn haar nu weer blond te verven haha.

Dit was een jaar later, tussen de blonde kleur en deze kleur ben ik weer mij eigen haarkleur geweest. Daarna vond ik het wel eens tijd om mijn haar een stuk donkerder te verven.Dit is een jaar later volgens mij. Toen besloot ik dat ik weer terug wilde naar mijn eigen haarkleur. Hier was het nog wel iets donkerder dan dat ik origineel ben.

Mijn eigen haarkleur, maar door de zon is het wat lichter geworden.


De eerste keer dat ik het 'Frozen Chestnut' verfde. Een rood/bruine kleur dat ik erg mooi vind.

Tussen deze kleuren ben ik ook een keer heel donkerbruin geweest, maar dat vond ik zelf niet zo mooi. Het was wat te donker vond ik. Daarom heb ik daar denk ik geen foto's van haha.

Ik besloot mijn haren weer eens wat donkerder te verven. Het werd dit keer mahoniebruin, een donkerbruine/rode kleur.

Tegenwoordig heb ik het weer Frozen Chestnut, omdat ik het toch wel een hele mooie kleur vind. Niet te donker en niet te licht!

Liefs, Cynthia

10 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien, het staat je allemaal goed, maar ik vind het lcihte wat je nu hebt het mooist staan.
  Liefs,x
  ps;doe je mee met mijn giveaway?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw jij hebt veel kleuren gehad! Ik vind ook de kleur die je nu hebt het mooist en het ziet er natuurlijk uit! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Ik heb altijd al mijn eigen haarkleur gehad en ik houd dat voorlopig zo, denk ik. Ben er wel blij mee :p
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste kleur staat je idd het mooist! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien zeg. Het staat je allemaal goed eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Best veel verschillende kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die Frozen Chestnut je wel echt het mooiste staan! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het laatste ook het mooist! Grappig om te zien wat je allemaal hebt gehad. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke kleurtjes. staan je allemaal wel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb mijn haar ook veel geverfd! Maar laat het nu even zoals het is, omdat ik eigenlijk geen idee heb wat ik met mijn haar wil!
  Als gevolg is nu de onderkant van mijn haar een andere kleur dan de bovenkant :') Het valt totaal niet op hoor, alleen als ik mijn paardenstaart over mijn hoofd trek, dan zie je echt duidelijk verschil!
  Leuk om te zien trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen