woensdag 28 november 2012

Mijn lippenbalsem stash


Na mijn parfumstash is het dan nu ook tijd om kennis te maken met mijn lippenbalsem collectie! Deze konden natuurlijk niet achterblijven, hè. Ik heb er niet zo heel veel, maar ik vond het wel leuk om even te laten zien wat ik wél heb.



Als eerste stel ik jullie voor aan mijn geliefde Vaseline. Voor maar 0,69 cent heb ik dit potje bij Action gekocht. We begonnen met een haat-liefde relatie. Hij smeerde namelijk geweldig, maar ik deed er anderhalf jaar over om het potje open te krijgen. Nu krijg ik hem bijna meteen open, maar oh, wat heb ik dit potje gehaat. 



Dan heb ik ook nog de Burt's Bees lip balm die ik heb gekregen in een Beautybox. Bij dit potje heb ik altijd het gevoel alsof ik er niets uit krijg of maar een heel klein beetje eruit krijg. Dit gevoel is alleen onzin, want zodra ik het op mijn lippen heb gesmeerd begint het te tintelen. Daarnaast krijg ik het gevoel alsof ik tandpasta op mijn lippen heb gesmeerd, maar dan anders. Komt door de menthol/mintsmaak.



Ook ik heb een Lip Smacker. Ik hoorde er allerlei mensen ooit over dat het zo geweldig was en toen was ik wel nieuwsgierig geworden ernaar. Omdat ik wel van zoet houd, had ik een Lip Smacker met suikerspinsmaak genomen (niet dat het naar suikerspin smaakt). Er zit wel een lekker smaakje aan, een beetje aardbei lijkt het wel. Ook krijg je een klein beetje roze lippen als je het opsmeert.


Dan heb ik nog een neppe Labello. Het is gewoon een simpele Albert Heijn Lippenbalsem die ik ooit een keer kocht, omdat ik er dringend één nodig had en ik nog niet zoveel balsems had. Hij werkt goed, al vind ik de nasmaak die je ervan krijgt niet zo leuk. Maarja, je kan niet alles krijgen he.



Als laatste heb ik nog de Clean Start (of was het nou Start Clean?). Deze tube zegt dat hij je lippen verzorgt en er zit ook nog een vitamine in. Zou goed klinken toch? Helaas lijkt het net een lipgloss en als ik ergens niet van houd, dan is dat een lipgloss. Ik vind het namelijk niet zo prettig om rond te lopen met mijn haar vastgeplakt aan mijn lippen. Ik heb hem een keer gekregen in, heel origineel, een Beautybox. Ik raad jullie hem alleen niet aan (alleen als je harige lippen wilt hebben).

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Je hebt een mooie stash! Deze doen het altijd goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je reactie hihi!!

    Leuke stash! Die roze lip smacker ziet er echt leuk uit!


    X Eva
    www.fashionity.nl

    BeantwoordenVerwijderen