zondag 16 september 2012

Movie review: Ted

Vandaag heb ik voor jullie een filmreview over de film Ted. Ik ben er gisteravond naartoe geweest met een groepje vrienden.

Ted is een film die gaat over John (Mark Wahlberg) en zijn teddybeer Ted (Seth MacFarlane). Toen John een klein jongetje was, was hij niet populair en wenste hij dat zijn teddybeer tot leven kwam, zodat ze voor altijd vrienden konden zijn. Ted kwam tot leven en samen beleven ze van alles. Totdat John een vriendin, Lori (Mila Kunis), krijgt die het wilde leventje van de twee na een tijd zat is en wil dat Ted het huis verlaat. 

Ted is een film die gemaakt is door Seth MacFarlane, die bekend is van Family Guy (Peter Griffin). Hij is de regisseur van de film en spreekt de stem in van Ted. De film is een comedy en als je van flauwe, soms wat harde, humor houdt, dan zit je hier helemaal goed.

Zelf vond ik de film echt gewéldig. Hij zit vol met hilarische grappen en ik lag dan vaak helemaal vlak van het lachen in de bioscoop. De acteurs spelen goed en ik vind dat ze Ted goed 'tot leven' hebben gebracht. Ik vind het een echte aanrader en geef hem dan ook een 8! Zeker zien dus :)

Liefs, Cynthia

2 opmerkingen:

 1. Ik kom er net vandaan! Ik vond ´m een beetje flauw en oversekst (was blij dat mijn 11-jarige broertje toch maar niet mee was gegaan, haha). Al met al wel goed in scène gezet. Heel de zaal lag te lachen, en ik dacht: wat is er grappig. Misschien heb ik te serieuze humor, ik weet niet... Haha, echt grappig dat ik zo net toevallig een movie review lees!!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is inderdaad toevallig! Dat kan natuurlijk ook, smaken verschillen natuurlijk :)

   Liefs xx

   Verwijderen