vrijdag 14 september 2012

Catrice: Herfstmake-up

Zoals ieder jaar vervangt Catrice voor de herfst een deel van haar assortiment voor nieuwe producten en kleuren. Dit keer is de nieuwe collectie geïnspireerd op de catwalktrends van dit jaar, waaronder de Gothic Glamour trend, waarbij een expressieve look met een speelse en vrouwelijke touch centraal staat. Er wordt nadruk gelegd op de ogen met eyeliner en donkere kleuren met oranje, groene en blauwe tinten. Lippen krijgen kleur en nagels krijgen goud-, koper- en petroltinten. Niet alleen de kleuren veranderen, maar er worden ook nieuwe producten toegevoegd aan de collectie.



Er zijn drie nieuwe mascara's bij gekomen, zoals de Glamour Doll Volume Mascara. Deze mascare zorgt voor mooie zwarte, lange en volumineuze wimpers zonder klonten.



Ook nieuw in het assortiment zijn een Ultimate Lip Glow - Lip Colour Intensifier en drie tinten Liquid Lip Tint. De Lip Colour Intensifier is een lipstick met een transparante textuur en felle oranje-roze kleur. Hij geeft geen felle kleur af, maar maakt de kleur van je eigen lippen intensiever. De Liquid Lip Tint is een vloeibare lipkleur die je met meerdere lagen kunt opbouwen en de kleur zo dieper kunt maken. Deze lipstick is er in drie roodtinten. 



Verder brengt Catrice een nieuwe foundation uit, de Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up. Deze foundation dekt medium en biedt een langhoudende, natuurlijke licht matte teint. Daarnaast hydrateert en beschermt hij de huid. 



Als laatste is er een highlighter uitgebracht, de Prime and Fine Highlighting Powder. Deze highlighter heeft een mooie glanzende finish en kun je aanbrengen op je jukbeenderen, wenkbrauwbot en neusbrug.




Vanaf nu is de nieuwe herfst/winter 2012 verkrijgbaar bij filialen van Kruidvat.

Bron: Beautynieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten