vrijdag 21 september 2012

Binnen

Afgelopen woensdag hoorde ik al de hele ochtend in mijn huis in Haarlem veel mensen op de gang lopen. Ik vroeg me al de hele tijd wat dit nu was en toen ik uit het raam keek, zag ik een man met een camera in zijn handen staan. Een huisgenoot van mij zit bij 'The Voice of Holland', dus ik had al het vermoeden dat al die mensen voor hem waren.


Later op de dag hoorde ik een man praten en er werd 'Marco' tegen hem gezegd. Aangezien mijn huisgenoot bij Marco Borsato in het team zit en de stem van die man verdacht veel op de stem van Marco leek, kreeg ik heel erg het idee dat het opnames waren voor TVOH en dat Marco hiervoor naar hem toe was gekomen. 

Toen ik later weer naar buiten keek, zag ik weer een cameraman en een geluidsman voor de deur staan. Opeens zag ik daar Marco Borsato naartoe komen, haha. Marco was dus gewoon bij mij in huis geweest, hoe gek is dat haha!

Een tijdje geleden was ook al de cameraploeg van RTL Boulevard in huis en nu dus Marco Borsato. Ik maak nog eens wat mee in Haarlem, haha.


Liefs, Cynthia

3 opmerkingen: