donderdag 23 augustus 2012

Review: Uniq One All in one hair treatment

Ik heb weer een mooie review voor jullie over Uniq One: All in one hair treatment. Dit is een spraymasker die je in je haar kan sprayen nadat je het gewassen hebt. Je hoeft het daarna niet uit te wassen, want het is een 'leave-in haarmasker'. Ik kreeg dit masker bij mijn beautybox en vond het tijd voor een review aangezien ik hem helemaal op heb gemaakt.

De verpakking is simpel. Ik heb zelf een 9 ml proefmonster gekregen. Het is een klein smal en lang rood flesje met een zwarte spraydop erop. Op de voorkant staat een grote 1 in het goud. Ik vind het zelf een erg handig flesje dat je mee zou kunnen nemen in je tas. Het weegt namelijk ook bijna niets en het is klein, dus het neemt niet veel plaats in beslag. 

Het masker schijnt '10 real effects' te hebben. De effecten zijn:
1. Herstelt droog en beschadigd haar
2. Glans en pluisbeheersing
3. Bescherming tegen hitte
4. Zachtheid en gladheid
5. Beschermt de haarkleur met UV-A en UV-B filters
6. Vereenvoudigt borstelen en straightenen
7. Ontwart fantastisch
8. Duurzame haarstyling
9. Voorkomt gespleten haarpunten
10. Geeft meer volume


Je kan het masker op zowel droog als nat haar sprayen. Zelf heb ik hem in mijn haar gedaan, net na het douchen toen mijn haren nog nat waren. Je kunt het dagelijks gebruiken.

Ik heb zelf elke ochtend het masker in mijn haren gedaan, door eerst 2 keer te sprayen op mijn hand en het daarna in mijn haren te kneden. Daarna spray ik nog 1 of 2 keer op mijn hand en kneed ik de rest in mijn haren. Ik merkte dat wanneer ik niet het masker in mijn haren deed, dat mijn haar moeilijk te kammen was (ja, zelfs mensen met superstijl haar, zoals ik, kunnen moeilijk haar hebben). Toen ik het masker erin deed merkte ik meteen dat ik een stuk makkelijker mijn haren kon kammen dan eerst. Ook ruikt het erg lekker als je het in je haren hebt zitten en het voelt ook veel zachter aan. Verder voelen mijn haren er helemaal niet vettig door aan, wat ik ook wel erg fijn vind. Ik ben dus erg tevreden over dit product!

Dit masker kost 15 euro voor 150 ml.

Liefs, Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten