donderdag 2 augustus 2012

Review: Max Nails Pink Daimonds

Ik heb voor jullie een nagellak getest die ik bij de Action heb gekocht. Dit is een nagellak uit de Max Nails lijn en het is de kleur Pink Daimonds, een zalmroze kleur. Ik heb de nagellak voor 0,45 eurocent gekocht en dat vind ik wel het proberen waard!
Het uiterlijk is simpel. Een breed, langwerpig potje met een zwarte dop en een doorschijnend potje. Verder staat er niet op hoeveel inhoud erin zit, maar waarschijnlijk staat dat wel op de verpakking (die ik heb weggegooid). 


Bij de eerste keer lakken zie ik dat het niet zo goed dekt. Wel komt de kleur goed overeen met hoe het potje eruit ziet. Na een paar seconden is hij wel goed opgedroogd. Hij droogt niet supersnel, maar ik ken nagellakjes die er veel langer over doen om droog te worden, dus dit lakje is wat dat betreft wel goed. Nadat hij goed opgedroogd was, lakte ik de tweede nagellaklaag eroverheen. Dit keer zijn mijn nagels een stuk beter gedekt. Wel vind ik het nog steeds wat te weinig dekken, dus je zou er misschien zelf nog een derde laag overheen kunnen doen. Dit heb ik dit keer niet gedaan.


Mijn eindoordeel is dat het een goede nagellak is en ik vind het een erg mooie kleur. Hij droogt redelijk snel, maar je moet toch echt wat laagjes op je nagels aanbrengen voordat het goed dekt. Voor 0,45 eurocent vind ik het een goede nagellak en ik zou dan ook zeker nog meer lakjes van dit merk kopen.
Liefs, Cynthia

1 opmerking: