vrijdag 24 augustus 2012

Review: Beautybox augustus 2012

Eindelijk was hij daar dan hoor. De summer special van de Beautybox! In juli hebben we hem niet gekregen, omdat we in augustus een extra grote summer special zouden krijgen. Vandaag kwam hij, na wat vertraging, eindelijk binnen. Er waren deze keer 3 verschillende boxen en ik laat jullie zien wat ik in mijn beautybox heb gekregen.
JANZEN - Parfum kaarsen (full size 9,95 euro)
Dit is een geurkaars die heerlijk ruikt. Ik heb Grey 04 dat staat voor Cedar & Sandalwood. De kaarsen kunnen 50 uur branden.
TONI&GUY
Damaged hair shampoo (full size 9,99 euro voor 250 ml)
Dit is een shampoo voor beschadigd haar door bijvoorbeeld een dagje strand. De shampoo verzorgt en reinigt je haar. Ik heb een 50 ml versie gekregen. Ik vind hem erg lekker ruiken!

Casual Sea salt spray (full size 12,99 euro voor 200 ml)

Als je toch vol haar met volume wilt krijgen, alsof je net van het strand komt, dan kun je deze spray gebruiken. Het creëert textuur en volume voor een warrige beach look. Ik heb een proefmonster van 75 ml gekregen. Ik ben er erg benieuwd naar!

Eveline cosmetics - Mascara (full size v.a. 4,95 euro)
De mascara zorgt voor een mooi en gelijk volume van de oogwimpers, Ze zijn langdurig en effectief in gebruik voor een fijne betaalbare prijs. Ik heb de 3D glam effect mascara gekregen. Ik heb hem zelf nog niet uitgeprobeerd, dus ik ben benieuwd.
DRS. Hans Schreuder, Vision for health
HPO-body cream (full size 34,50 euro voor 200 ml)

Dit is een body cream die goed uitsmeerbaar is voor de verzachting en bescherming van het hele lichaam. Door effectieve ingrediënten als haverextracten, melkzuur en vitamine E verbetert HPO-body cream de conditie van de huid. Hiervan heb ik een proefmonster van 25 ml gekregen.

Scar treatment (full size 34,50 euro voor 50 ml)
Dit is een unieke crème die, dankzij een extract van soja en andere natuurlijke voedingsstoffen, littekens (ook oude) zichtbaar vermindert, soepeler en lichter van kleur maakt. Ik heb hiervan een proefmonster van 5 ml gekregen.


Nivea- Crème soft peeling (full size 4,99 euro voor 250 ml)
Dit is een reinigende scrub en een verzorgende douche crème in één. Het is verrijkt met vitamine E parels en verfijnde Micro Scrubs. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een mooie en zachte huid. Ik heb hiervan de full size versie gekregen.


LOOKX - Lipgloss (full size 17,95 euro voor 7,5 ml)
Dit is een lipgloss met een long-lasting effect. Je hoeft het maar één keer aan te brengen en je komt onbezorgd de dag door. Er zit ook vitamine A en E in. De speciale formule zorgt voor een 3D-effect: de mond wordt direct voller en de lippen zullen extra glazen door de microparelpigmenten en de glitterparels. Ik heb de full size gekregen in nr. 15, een oranje, rode kleur met glitters.


Ik ben erg blij met deze Beautybox! De kaars ruikt superlekker en kan ik op mijn nieuwe kamer neerzetten, een mascara kan ik altijd gebruiken, een douche&scrub komt ook altijd goed van pas, de haarspulletjes ben ik erg benieuwd naar en ook de crèmes wil ik graag uitproberen. Verder gebruik ik eigenlijk nooit lipgloss, maar misschien kan ik het een keer voor een feestje op doen. 

Liefs, Cynthia

4 opmerkingen: