woensdag 18 juli 2012

Welke oogschaduw past bij jouw oogkleur?

Je kent het vast wel, het dilemma dat je moet kiezen welke kleur oogschaduw je dit keer op jouw oogleden zal smeren. Zonder dat je het weet kies je misschien wel een kleur die helemaal niet zo mooi bij jouw ogen past. Vanaf nu komt daar een einde aan en help ik jou om de perfecte kleur oogschaduw te kiezen die bij jouw ogen passen!

Ik heb blauwe of grijze ogen. Welke kleur oogschaduw past daarbij?

Wanneer je blauwe of grijze ogen hebt, dan kun je het beste kiezen voor één van de volgende kleuren: taupe, grijs, violet, paars, donkerblauw of zwart. Voor een wat aparter effect kun je ook kiezen voor zilver, turquoise of fuchsia

Ik heb groene of groenbruine ogen. Welke kleur oogschaduw past daarbij?

Wanneer je één van deze kleuren ogen hebt dan kun je het beste kiezen voor één van de volgende kleuren: bruin, abrikoos, paars, khaki of mosgroen. Voor een wat aparter effect kun je kiezen voor goud, lime, grasgroen of helder paars.

Ik heb bruine ogen. Welke kleur oogschaduw past daarbij?

Koper, brons, champagne, bruin, beige of khaki-groen zijn perfecte kleuren voor jouw ogen. Voor een wat aparter effect kun je kiezen voor zalm, koningsblauw, knalroze of lime.

Wat past er bij elke oogkleur?

Een blauwe of grijze basis en een lichtblauwe of lichtgrijze kleur erboven is altijd goed. Ook kun je kiezen voor zilveren oogschaduw met glitter voor een wat aparter effect.

Liefs, Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten