woensdag 11 juli 2012

Welke huidtype heb jij?

We hopen natuurlijk allemaal dat er nog een aantal warme zomerdagen komen deze zomer, zodat we lekker de hele dag op het strand kunnen gaan liggen. Uiteraard moet je je daarvoor wel even goed insmeren met een goede zonnebrandcrème met een SPF voor jouw huid. Veel mensen weten niet welke SPF ze nodig hebben voor hun huid. Ik geef jullie hieronder een lijst met de verschillende huidtypes en de bijpassende SPF!

Heb jij een gevoelige huid die heel snel verbrandt en wordt jij bijna niet bruin?
Wees voorzichtig in de zon. Je kunt het beste in de schaduw blijven. Als je toch van plan bent om de zon op te zoeken, zorg er dan voor dat je huid er langzaam aan kan wennen en gebruik een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Smeer je om de twee uur in!

Heb jij een gevoelige huid die snel verbrandt en langzaam bruin wordt?
Zorg ervoor dat je je huid goed beschermt tegen de zon. Ook bij dit huidtype is het belangrijk om je huid langzaam aan de zon te laten wennen. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF tussen de 15 en 20. Smeer je om de twee uur in.

Heb jij een huid die niet snel verbrandt en makkelijk bruin wordt?
Zorg ervoor dat wanneer je dit huiddtype hebt je toch jezelf goed beschermt tegen de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF tussen de 8 en 15.

Heb jij een huid die nauwelijks verbrandt en heel snel bruin wordt?
Ook als je dit huidttype hebt, moet je je huid alsnog goed beschermen tegen de zon. Laat je huid langzaam wennen aan de zon en gebruik een zonnebrandcrème met SPF 4 tot 10.

Liefs, Cynthia


bron: Ladytalk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten