maandag 18 juni 2012

Tip: oude tijdschriften herbruiken

Heb jij ook zoveel oude tijdschriften liggen waar je eigenlijk niks meer mee doet? Weet jij ook niet wat je met al die tijdschriften aan moet? Lees dan snel verder voor mijn tips over wat je kunt doen met je oude tijdschriften.

Muur oppimpen
Als jij je muur op je slaapkamer saai begint te vinden, dan kan je met je tijdschriften een hele nieuwe muur tevoorschijn toveren. Haal de mooiste pagina's uit de tijdschriften en plak ze op je muur. Zo heb je binnen een korte tijd een hele nieuwe kamer! Ik heb dit zelf ook op 1 muur in mijn kamer gedaan.

Inspiratieboekje
Koop een leuk boekje met lege pagina's. Pak daarna al je tijdschriften erbij en knip alles eruit wat jij als inspiratie kan gebruiken of wat jij gewoon mooi vindt. Plak dit vervolgens op een leuke manier in het boekje en zo kan je altijd erin bladeren voor inspiratie. 

Inpakpapier
Ook als inpakpapier zijn tijdschriften heel erg handig. Scheur een mooie pagina uit een tijdschrift en pak hier een klein cadeau mee in.

Agenda
Heb jij een saaie agenda? Versier hem dan met mooie plaatjes die je uit je tijdschriften knipt! Ook staat er vaak een leuke quiz of leuke tips in een tijdschrift. Plak ze in je agenda en je hebt altijd wat te doen tijdens saaie momenten op school.

Liefs, Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten