vrijdag 25 januari 2013

Review: HEMA Wenkbrauwpotlood nr. 09


Een tijdje geleden werd mij aangeraden om eens te kijken hoe mijn wenkbrauwen eruit zouden zien met wenkbrauwpotlood. Ik was er zelf ook wel nieuwsgierig naar, maar heb er nooit serieus over nagedacht om er één te kopen. Ik vind het zelf vaak een beetje nep eruit zien, maar ik dacht: laat ik het gewoon eens proberen!Ik las al vaker goede reviews over de potloden van HEMA en aangezien ze maar 2,00 euro zijn, heb ik er één meegenomen. Ik vond het een beetje lastig om te bepalen welke kleur ik nodig zou hebben, maar uiteindelijk heb ik nr. 09 meegenomen.

Het handige aan dit potloodje is, is dat er aan de achterkant een borsteltje zit  waarmee je je wenkbrauwen in model kan brengen. Je hebt dus twee producten voor de prijs van één! Het borsteltje lijkt een beetje hard, maar het is toch best een zacht borsteltje als je ermee over je wenkbrauwen gaat.Zo zien mijn wenkbrauwen eruit zonder wenkbrauwpotlood. Ze zijn wel goed te zien, maar toch is het mooier als ze een klein beetje bijgewerkt zouden worden. Je ziet namelijk wel wat 'gaatjes' tussen de haartjes.Hier zie je mijn wenkbrauwen met wenkbrauwpotlood. Ik zie veel mensen die op deze manier hun wenkbrauwen bijgewerkt hebben, maar zelf vind ik dit te veel bijgewerkt en daarnaast zie je best wel duidelijk dat ze bijgewerkt zijn. Ik zou dit dus zeker niet op deze manier dragen.Op deze manier vind ik het al veel mooier. Ik heb het nu een klein beetje bijgewerkt met wenkbrauwpotlood, zodat het wel wat meer opgevuld is. Zo valt het al veeeel minder op dat het bijgewerkt is en het ziet er al natuurlijker uit.


Ik ga nog even goed oefenen om met een wenkbrauwpotlood om te gaan, want ik merk al dat het nog best lastig is voor een eerste keer. Sowieso zal ik mijn wenkbrauwen maar een heel klein beetje bijwerken om het wat natuurlijker te laten lijken. 

Dan gaan we nog even naar mijn conclusie over het potloodje.

Pluspunten:
 • Je kunt met het potlood heel makkelijk je wenkbrauwen bijwerken
 • Het potloodje gaat niet snel op
 • Je kunt er scherpe lijntjes mee maken
 • In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Voor 2,00 euro heb je twee producten in één
Minpunten:
 • Het kan onnatuurlijk lijken als je teveel bijwerkt
 • Er is niet een heel groot assortiment aan kleuren
Gebruik jij een wenkbrauwpotlood?

Liefs, Cynthia

3 opmerkingen:

 1. ik gebruik eigenlijk nooit een wenkbrauwpotlood, heb namelijk hele lichte wenkbrauwen. Maar ik vind het je erg mooi staan! xx

  - quecestlamode.blogspot.com -

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik het Hema wenkbrauwpotlood ook altijd, en ik vind hem super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik deze ook, vind de 2e foto wel het mooist! Maar ik hou dan ook wel van volle donkere wenkbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen