woensdag 16 januari 2013

Mini shoplog


Afgelopen week heb ik weer eventjes wat kleine spulletjes gekocht. Van de Kruidvat kreeg ik weer een mailtje met een leuke aanbieding die ik kon activeren op mijn voordeelkaart, de nieuwste Rimmel BB Cream met 3 euro korting! Aangezien ik er al positieve reacties erover had gehoord, wilde ik hem ook wel eens uitproberen om te zien of hij echt zo goed werkt. De normale prijs is 9,95 euro en ik betaalde dus nu 6,95 euro! Er zijn twee versies, een lichte en een donkere en ik heb zelf de lichte meegenomen. Een review komt er binnenkort aan!


Wat betreft een blush, ben ik echt een noob. Vroeger kreeg ik wel eens zo'n make-up kistje waar ook verschillende blushes inzaten, maar die waren altijd zo rood en duidelijk te zien op je wangen dat ik er daarna nooit meer over gedacht heb om er weer eens één te kopen. Tot afgelopen week, toen vond ik het wel eens tijd om een blush te kopen. Aangezien ik het zonde vond om meteen een dure blush te kopen (stel dat ik het daarna nooit meer gebruik), heb ik een goedkopere versie van Essence gekocht met meteen een een kwast erbij. Ook hier zullen jullie nog een review van te zien krijgen.

Liefs, Cynthia

3 opmerkingen:

  1. Hi Cynthia,
    haha leuk dat je weer eens een blush hebt uitgeprobeerd. Je hoeft echt niet bang te zijn dat het te roze of rood lijkt hoor! Als je een mooie blush uit kiest komt het alleen maar heel mooi en natuurlijk over (: Blush kan echt iets met je gezicht doen en hij staat je vast mooi. Zelf heb ik de BB cream van rimmel ook in mijn stash liggen, en ik zal je al even wat vertellen; hij is echt heel erg fijn en hydrateerd goed :)

    Succes met je blog, ik zal je zeker blijven volgen (: Heb je toevallig bloglovin?

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blush ziet er mooi uit! en zoals al wordt gezegd, je moet het even één keer onder de knie krijgen en dan krijg je een supermooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon blijven proberen hoor! Vroeger lukte het mij ook niet zo goed en zag alles er gewoonweg verschrikkelijk uit, maar als je blijft oefenen krijg je het vast wel onder de knie!

    BeantwoordenVerwijderen