zondag 6 januari 2013

De leukste tv-programma's van vroeger

Als jong meisje had ik al een aantal programma's dat ik altijd trouw volgde. Vroeger hield ik al van echte 'meiden series' en ook nu heb ik een stapel programma's die ik veel kijk. Ik ging eens opzoeken welke programma's ik vroeger als verslaving had en heb er wat filmpjes over opgezocht. Ik krijg meteen flashbacks!

Sweet Valley High
Deze serie uit de jaren 90 heb ik volgens mij helemaal van begin tot eind gezien. De serie draait om de tweelingzusjes Elizabeth en Jessica Wakefield. Zo'n leuke serie vond ik dit altijd!


 


Charmed
Ik hield altijd wel veel van die 'magische' series en Charmed was dan ook wel één van mijn favoriete series. Deze serie ging over Phoebe, Piper en Prue (Prudence) die drie heksenzusjes waren. Later overlijdt Prue en blijken ze nog een zusje, Paige, te hebben. 
Buffy the vampire slayer
Geen glittervampieren zoals bij Twilight, maar gewoon de echte stoere vampieren zaten in deze serie. Buffy Summers is een meisje met bovennatuurlijke krachten en zij moet het kwaad bestrijden als Slayer. Vampieren vond ik altijd al cool en deze serie vond ik dan ook geweldig. Joan of Arcadia
Deze serie gaat over Joan Girardi, een meisje dat met God spreekt. God neemt hierbij verschillende gedaantes aan, de ene keer was hij een klein meisje in de speeltuin, de andere keer weer een oudere vrouw en hij gaf Joan verschillende opdrachten. Een heel leuke serie vond ik dit altijd. Helaas kwam het altijd laat op tv en moest ik het daarom altijd opnemen. The Tribe
Ook deze serie keek ik graag. De serie gaat over een groep tieners die moeten overleven in een wereld zonder volwassenen. Alle volwassenen zijn namelijk uitgeroeid door een virus. 


Welke series keken jullie vroeger veel?

Liefs, Cynthia

1 opmerking: