vrijdag 5 oktober 2012

Shoplog

Afgelopen twee weken had ik een aantal dagen vrij van school en ik besloot toen met vriendinnen om even lekker te gaan shoppen. Ik ben in Zaandam geweest en ook heb ik geshopt in Haarlem. Voor de winter had ik nog een aantal dingen dringend nodig en ik kan jullie vertellen dat ik daarvoor geslaagd ben. Kijk eventjes gezellig mee naar mijn aankoopjes.

Woensdag was ik vrij, dus een aantal vriendinnen en ik besloten om naar de Primark in Zaandam te gaan. We zijn daarna ook nog even bij andere winkels wezen kijken in de stad en daar heb ik bij Bristol deze leuke laarzen gescoord.

Zwarte laarzen van 39,99 euro naar 30 euro afgeprijsd - Bristol

Omdat het bij mij op de kamer 's avonds best wel koud kan zijn, heb ik bij de Primark lekkere warme sloffen gekocht. Ik vond ze niet supermooi, maar voor de prijs wilde ik ze wel meenemen :)


Sloffen 4,00 euro - Primark

Ook had ik een nieuwe sjaal nodig die dik genoeg is voor de winter. Bij de Primark heb ik uiteindelijk niet één, maar twee sjaals gekocht.


Sjaal 4,00 euro - Primark

Sjaa 4,00 euro - Primark

Verder had ik ook nog een zwarte dikke legging gekocht bij de Primark voor (heel verrassend) 4,00 euro. Ik heb er helaas geen foto van, maar ik denk dat jullie wel weten hoe een zwarte legging eruit ziet :)

Ik was al een poosje op zoek naar een theepot. Elke keer was hij of veeeel te duur, te lelijk, te saai, te groot of te klein. Toen ik bij Kwantum in Haarlem ging kijken, zag ik hem daar staan. Voor maar 5 euro stond daar een theepot die op mij aan het wachten was. Ik liep er naartoe en toen ik hem in mijn handen had, dacht ik: "dit is hem, dit is mijn theepot". Toen heb ik hem gekocht. Einde.


Als laatste heb ik nog een gel eyeliner (waterproof) van Essence gekocht met een bijbehorende kwast voor gel eyeliners (ook van Essence). Ik heb hem even uitgeprobeerd en ik vind hem goed werken :)


Essence Gel eyeliner 2,99 euro - Kruidvat
Kwast voor gel eyeliner 1,69 euro - Kruidvat

Liefs, Cynthia
1 opmerking: