woensdag 31 oktober 2012

Mijn Wreck This Journal


Kennen jullie het boek Wreck This Journal al van Keri Smith? Dit is geen gewoon boek. Dit is een boek dat gemaakt is om helemaal vernield, beklad, doorweekt en verscheurd te worden. Op elke bladzijde staat een andere opdracht die je uit moet voeren. Zo moet je er bijvoorbeeld een bladzijde uitscheuren en er een vliegtuigje van maken, een bladzijde die je op moet vullen met voorwerpen die je gevonden hebt en je moet zelfs met dit boek douchen. Ik vind het zelf een superleuk en origineel boek waar je ook lekker creatief mee bezig kunt zijn. Ik heb hem ongeveer een jaar geleden gekocht en toen was hij tussen de 10 en 15 euro (Bol.com). Kijken jullie mee naar een aantal van mijn bladzijdes?Rozenblaadjes
Hebben jullie al een Wreck This Journal?

Liefs, Cynthia

4 opmerkingen:

 1. Dat heb je leuk gedaan! Ik wil hem ook nog steeds een keer kopen, maar ben steeds te blut. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik heb hem ook sinds kort en ook wat over geschreven haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Je hebt erg leuke dingen gedaan. Ik heb er zelf ook een, maar ik doe er bijna niks meer mee. Helaas :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 'm voor mijn verjaardag gekregen! Jij hebt sommige opdrachten echt superleuk geïnterpreteerd, vooral die met die cirkels en de non-stop lijn!! Superleuk gedaan! Ik dacht van mezelf dat ik er waarschijnlijk te netjes voor was en te serieus, maar ik heb al aardig wat fruitstickers en dergelijke verzameld. Maar dat uitlaten, douchen en voeten vegen doe ik nog éven niet (:
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen