woensdag 15 augustus 2012

A campingflight to Lowlands paradise

Morgen ga ik weer naar het leukste festival van Nederland: Lowlands! Ik ga hier voor de 4de keer op rij naartoe en ik heb er onwijs veel zin in. Morgenochtend om 09.00 uur vertrek ik met 8 vrienden naar Biddinghuizen. Dan zijn wij daar rond 12.00 uur en dan moeten wij in de rij wachten om naar binnen te gaan. Meestal zijn wij rond 14.30 uur binnen en dan kunnen wij onze tenten opzetten. Vrijdagmiddag om 13.00 uur gaat dan officieel het festivalterrein open en kunnen wij feesten tot zondagnacht. Maandag mogen wij dan weer onze spullen inpakken. Het schijnt dit weekend de heetste Lowlands uit de geschiedenis te worden (30 graden!!), dus dat wordt heel veel zonnebrandcrème smeren en water drinken. Misschien word ik dan eindelijk een keertje écht bruin, haha. 

De bands/artiesten die ik sowieso ga bezoeken zijn:
Vrijdag: Go Back to the Zoo, Dio, The Gaslight Anthem, Django Django, Ben Howard, Bloc Party, Alberta Cross en The Black Keys.
Zaterdag: Alt-J, Billy Talent, Two Door Cinema Club, Kasabian, Triggerfinger, Of Monsters and Men, Santigold en Skrillex.
Zondag: Boy & Bear, Splendid, Enter Shikari, The Maccabees, Sleigh Bells, Miike Snow, The Kyteman Orchestra, Foo Fighters en Kees van Hondt.


Ik zal dus afwezig zijn vanaf morgen t/m volgende week maandag! 

Zijn jullie ook wel eens op Lowlands geweest en/of gaan jullie dit jaar ook heen?

Liefs, Cynthia

6 opmerkingen:

  1. Klinkt heel leuk, veel plezier!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauuuuw, ik moet daar óók heen, wat een geweldige namen zie ik zo even in de gauwigheid! Nou ja, andere keer beter, jij in ieder geval heel veel plezier
    Liefs, Manon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Je moet er zeker een keer heen gaan, 1 groot feest!

      Verwijderen
  3. Ziet er leuk uit!
    Ben er nog nooit heen geweest, is wat te ver voor mij :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lijkt me leuk! ik hoop dat je het leuk hebt/had!

    BeantwoordenVerwijderen