dinsdag 10 juli 2012

Review: Essie Bikini so teeny

Een tijdje geleden had ik op Ebay nagellak gekocht van Essie. Als je hier bij de Etos of DA Essie nagellak koopt betaal je 9,99 euro per flesje en nu had ik 4 flesjes voor 12,50 euro! Vandaag waren ze dan eindelijk binnen. Ik heb er denk ik twee weken op moeten wachten, want het moest uit Canada komen. Ik heb de kleuren Bikini so teeny (blauw), Mojito madness (groen), Off the shoulder (roze) en Fear or desire (oranje) gekocht. Vooral de kleur Bikini so teeny vind ik heel erg mooi. Dat is een hele mooie blauwe kleur die ik nog niet eerder heb gezien bij een ander nagellakmerk. Ik heb daarom gekozen om eerst mijn nagels in deze kleur te lakken. 

Bij de eerste keer aanbrengen dekt de nagellak nog niet zo goed. Wel merk ik dat hij best snel opdroogt. Dat is uiteraard een pluspuntje. Toen de nagellak goed gedroogd was lakte ik er nog een laag overheen. Nu was de kleur wel mooi dekkend aangebracht. Ik vind de kleur goed overeen komen met het de kleur van het potje. Ik heb soms wel eens met nagellak dat het uiteindelijk toch wat anders is en dat vind ik vaak wel jammer. Deze kleur is net zo mooi als het nagellakpotje! Ik ben erg blij met deze nagellak.

De volgende keer zal ik een andere kleur voor jullie reviewen. Voorlopig houd ik deze mooie nagellakkleur op mijn nagels!

Liefs, Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten