zondag 29 juli 2012

Hallo, Haarlem!


Jaaaaaaaaaaa, eindelijk is het ons gelukt! Na maandenlang zoeken, hebben mijn vriend en ik eindelijk een kamer gevonden in de omgeving Amsterdam. In Haarlem om precies te zijn. Niet meer 4 uur op een dag reizen om op school en weer thuis te komen. Niet meer om 5 uur mijn wekker af horen gaan als ik om half 9 op school moet zijn.  Niet meer elke keer laat thuis zijn en daardoor vaak pas om 8 uur avondeten. Héérlijk! Aanstaande woensdag gaan mijn vriend en ik het huurcontract tekenen voor een kamer in Haarlem. 

We komen op de tweede verdieping van een huis en moeten de verdieping delen met een meisje die kok is in een restaurant. Dat betekent dat ze niet veel thuis is en wij de keuken voor onszelf zullen hebben, zonder dat iemand anders ook moet koken. De kamer waar wij in komen bestaat uit twee delen. Er is een ruime woonkamer en een aparte kamer waar een tweepersoonsbed in kan staan. Ideaal dus, want dan heb je nog het idee dat het niet allemaal op elkaar staat. De badkamer/wc delen we ook alleen met dat ene meisje, dus dat is ook wel fijn :)

Ik ben echt superblij, want we hebben zoveel kamers bezocht. De ene keer hadden we een mooie kamer gevonden in een studentenhuis, maar werden we niet uitgekozen, de andere keer leek het wel of we in het programma 'Bouwval gezocht' waren beland. We zijn in Leiden, Hilversum, Hoofddorp, Amsterdam Noord en in Osdorp geweest en dat was allemaal niets, maar nu hebben we dan eindelijk iets in Haarlem gevonden! 

Liefs, Cynthia

5 opmerkingen: