vrijdag 15 juni 2012

Dresscodes voor je feest

Wanneer je een feestje geeft is het wel eens leuk om een dresscode te verzinnen. Hieronder zal ik jullie een aantal tips geven over welke dresscode je kunt gaan houden voor je feest.

Verkleedfeest
Wat is er nou leuker dan een groot verkleedfeest geven waar iedereen zelf mag bepalen hoe hij zich kleedt! Je kunt je verkleden als cowboy, Lady Gaga, Pipo de Clown, Zorro, je kunt het zo gek niet bedenken. Als je een verkleedfeest houdt, dan is het natuurlijk het leukst als iedereen verkleed is. Ik ben zelf ook een keer naar een verkleedfeest geweest als Mimespeler. Heel erg leuk om te doen!

Snorrenfeest
Dit thema is ook een leuk thema om op je feest te houden. Zelf heb ik ook een keer een snorrenfeest gehouden en iedereen was enthousiast hierover. Een snor kan je op internet kopen, bij carnavalswinkels of misschien heb jij een leuke winkel in de buurt waar ze nepsnorren verkopen.

80's feest
Ook een feest in de jaren 80 stijl is leuk om te doen. Denk aan een hoge paardenstaart of juist lekker wild, alle kleuren van de regenboog, hotpants, zweetbanden en beenwarmers. Als je een 80's feest houdt, dan is het ook leuk om de muziek daar ook op aan te passen.

Weet jij nog leuke thema's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten